044 2770 701, toimisto avoinna klo 8.00-16.00

Palvelut

LVI Lämpöpajan palvelut

Laatu edellä

Asiakaspalvelun sujuvuus ja luotettavuus ovat meille ensiarvoisen tärkeää. Tiiviit yhteytemme alan johtaviin valmistajiin ja maahantuojiin varmistaa laitetarjontamme korkean tason sekä tietojemme ja taitojemme ajanmukaisuuden.

Image Designers

LÄMMITYSLAITTEIDEN ASENNUKSET

Olemme erikoistuneet lämmitysjärjestelmien asentamiseen. Tunnemme laitteistot teknisiä yksityiskohtia myöten ja käytämme ainoastaan korkealuokkaisia tarvikkeita työssämme.

Pidämme ajan tasalla oikeuksia ja valtuutuksia, joita laitteille ja niiden asennuksille myönnettävät takuut edellyttävät.

Bosch Lämpömestari -yrityksenä täytämme valmistajan asettamat lämpöpumppujen asentajavaatimukset. Ne tuovat asiakkaittemme ulottuville markkinoiden laajimman (6+10 vuotta) takuun ja joustavan Lämpömestari-rahoituksen.  

Image Designers

LÄMMITYSJÄRJESTELMIEN HUOLLOT JA SÄÄDÖT

Hallitsemme lämmitysjärjestelmien huollon ja kunnossapidon. Laitteistojen säädöillä pystymme vaikuttamaan kiinteistöjen energiankulutukseen ja käyttömukavuuteen.   

Image Designers

ILMANVAIHTOLAITTEIDEN ASENNUKSET

Toteutamme IV-järjestelmien ensiasennuksia ja saneerauksia. Toimiva IV-tekniikka parantaa sisäilman laatua, vähentää lämmitysenergian kulutusta sekä estää home- ja kosteusvaurioita.

Image Designers

ILMANVAIHTOJÄRJESTELMIEN HUOLTO, SÄÄTÖ JA PUHDISTUKSET

Huolehdimme IV-laitteiden kunnosta, optimoinneista ja puhdistuksista. Säännöllisesti tehtyinä toimenpiteet pitävät yllä rakennuksen energiatehokkuutta, viihtyisyyttä ja kuntoa.   

Image Designers

PIENTALOJEN PUTKISTOSANEERAUKSET

Teemme omakoti- ja rivitalokiinteistöjen lämmitys- ja käyttövesiputkistojen kuntotarkastuksia sekä linjasaneerauksia. Huolehdimme vanhojen rakenteiden ja kalusteiden poistosta sekä uusien asennuksista.

Image Designers

RAHOITUS

Kauttamme hankituille laitteille ja niiden asennuksille on saatavilla erilaisia rahoitusvaihtoehtoja. Palveluiden avulla investointien kustannukset voidaan jakaa sopiviin kuukausieriin ja halutulle maksuajalle.

Santander Ostorahoitus on kustomoinut asiakkaillemme web-linkin lainapalveluunsa: 

https://www.santanderconsumer.fi/laina/?utm_source=Billy+Works+Oy+&utm_medium=Linkki&utm_campaign=SFpartner

Me autamme sinua kaikissa LVI-asioissa

Logo

LVI Lämpöpaja
Hiidenhaudantie 5, (Energialaitos)
18100 Heinola

  • 044 2770 701, toimisto avoinna klo 8.00-16.00
  • toimisto@lampopaja.fi