044 2770 701

LVI Lämpöpaja

Lämpömestari-rahoitus

Lämpömestari-rahoitus

Bosch-lämpöpumpun hankinta on mahdollista toteuttaa Lämpömestari-rahoituksella. Kahden erityyppisen aktiivirahaluoton vaihtoehdoista voidaan valita maksuajaltaan ja kuukausieriltään sopivin. Useissa tapauksissa lainan kustannukset pystytään kattamaan lämmityskuluista kertyvillä säästöillä.

Lisätietoja:
https://www.bosch-climate.fi/bosch-lampomestari-jalleenmyyja/

Markkinoiden pisin takuu 6+10

Meidän myymillä ja asentamilla Bosch-lämpöpumpuilla on ainutlaatuinen kuuden vuoden tehdastakuu. Lisäksi valmistaja myöntää ilmavesi- ja maalämpöpumppujensa kompressoreille (6-17kW) kymmenen vuoden takuun.

Markkinoiden laajimman etuuden mahdollistaa LVI Lämpöpajalle myönnetyt Bosch Lämpömestari -valtuudet. Sertifioinnin taustalla on valmistajan halu ulottaa laitteidensa korkea laatutaso asennuksiin ja varmistaa näin loppukäyttäjien tyytyväisyys.

Bosch Lämpömestarit ovat läpäisseet tiukan esivalinnan ja suorittaneet hyväksytyksi perusteellisen koulutusohjelman. Valmistaja edellyttää tietojen ja taitojen päivittämistä jatko-opinnoilla, joita järjestetään säännöllisesti. Kustannustietoisina asiantuntijoina Bosch Lämpömestarit hallitsevatkin laitetoimitusten kaikki osa-alueet alkukartoituksista mitoituksiin ja asennuksista huoltoihin.

Sertifioitu Bosch lämpömestari
Uponor KOTI -kumppani

Me autamme sinua kaikissa LVI-asioissa