044 2770 701, toimisto avoinna klo 8.00-16.00

LVI Lämpöpaja

Yritys

Me olemme Lämpöpaja

Suunnittelemme ja asennamme lämmitysjärjestelmiä kaikenkokoisiin kiinteistöihin. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota parhaita vaihtoehtoja niin asuintaloihin kuin toimitiloihinkin.

Suhtaudumme toimeksiantoihimme yksilöllisesti ja kohteiden erityispiirteet huomioiden. Alan sitoutumattomina asiantuntijoina asennoidumme markkinoilla oleviin lämmitysjärjestelmiin puolueettomasti. Tämä mahdollistaa niiden avoimen ja faktapohjaisen vertailun. Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme energiatehokkaita, käyttökustannuksiltaan edullisia ja teknisesti korkeatasoisia lämmitysratkaisuja.

Järjestelmien huoltosopimukset kuuluvat palveluvalikoimaamme. Niihin voidaan tarpeen mukaan sisällyttää laitteistojen säännölliset kunnossapitotoimet, etäseurannat ja järjestelmäpäivitykset.

Yrityksemme tarina

LVI Lämpöpajan perustanut Billy Sierman kiinnostui jo lapsena tekniikasta. Herätyskellojen ja muiden kodinkojeiden mekanismit täytyi selvittää, vaikka ne menisivät epäkuntoon ja vanhemmat suuttuisivat.

Peruskoulun jälkeisissä metsäalan opinnoissa hän pääsi syventymään pienkoneisiin teoriassa ja käytännössä. Myöhemmässä vaiheessa opiskelijat purkivat metsätraktorin osiin ja kokosivat sen takaisin käyttökuntoon. Menestyminen konetekniikassa palkittiin stipendillä.

Kouluttautuminen jatkui merenkulkuoppilaitoksessa, jossa Sierman suoritti kotimaanliikenteen laivurin ja koneenhoitajan pätevyystutkinnot. Niitä vaadittiin yrittäjänä Päijänteen ja Ruotsalaisen vesillä liikennöivässä hinaajayhtiössä.

Vuonna 2000 Sierman siirtyi perinteikkään heinolalaisen LVI-yrityksen palvelukseen. Putkiasennukset vaihtuivat vähitellen vaativammiksi öljypoltin- ja maalämpötöiksi, joita varten hän suoritti lukuisia kursseja ja näyttötutkintoja.

Hanakat-ketjun Heinolan LVI-myymälän liiketoiminnan Sierman sai hoidettavakseen vuonna 2008. Näistä tehtävistä hänet pyydettiin tekniseksi asiantuntijaksi Lämmitysenergia Yhdistykseen (LEY), joka edistää lämmitysjärjestelmien asennus- ja huoltotoiminnan laatutasoa Suomessa. Ammattilaisjärjestön palveluksessa Sierman muun muassa koulutti asentajia sekä laati oppilaitosten ja viranomaisten käyttöön kirjallisia TS-oppaita (teknilliset suositukset).

Kertyneet kokemukset herättivät vuonna 2015 ajatuksen lämmitystekniikkaan erikoistuneesta LVI-Lämpöpajasta. Pohdintoja tuki järjestelmien nopea kehittyminen ja jopa ammattilaisia vaivaava tiedon puute. Pääperiaatteiksi kiteytyivät tavoitteen ja lähtötilanteen tapauskohtainen selvittäminen sekä sitoutumattomuus yksittäisiin lämmitysmuotoihin tai laitetoimittajiin. Aitojen etujen tuottaminen asiakkaille onkin alusta lähtien perustunut parhaiden ratkaisujen kartoittamiseen useista vaihtoehdoista ja ulkokuorien alle ulottuvaan tekniikan tuntemukseen.

Yhteistyö Juha Huovilan kanssa pohjautuu pitkäaikaiseen ystävyyteen. Lämmitystekniikan osalta heidän polkunsa kohtasivat vuonna 2005, jolloin Sierman vastasi maalämpöpumpun asennuksesta Huovilan rakentamaan omakotitaloon. Kohteen muun kiinteistötekniikan parivaljakko toteutti kahdestaan. Huovilan kiinnostus LVI-alaa kohtaan sai hänet kouluttautumaan lämmityslaiteasentajaksi ja ryhtymään Siermanin yhtiökumppaniksi.

Alkuperäiset lähtökohdat ovat vakiintuneet LVI Lämpöpajan toimintamalleiksi. Yritys seuraa tiiviisti alansa kehitystä sekä päivittää jatkuvasti henkilöstönsä ammattitaitoja ja laitetietoutta.

Me autamme sinua kaikissa LVI-asioissa

Logo

LVI Lämpöpaja
Hiidenhaudantie 5, (Energialaitos)
18100 Heinola

  • 044 2770 701, toimisto avoinna klo 8.00-16.00
  • toimisto@lampopaja.fi